Ett intelligent verktyg för fastighetsbranschen med en användarupplevelse för 2020-talet.

Vi kallar det booiq

 

Vi är stolta över att få dela den erfarenheten och den ideologin vi har kring smarta tjänster och innovation med er.

Varje gång ett företag byter lokal, oavsett om det är för att de växer eller för att de vill byta till ett annat område, så påverkar deras beslut svenska fastighetsägare. Den här processen pågår ständigt och ser i stort sett likadan ut idag som för 20 år sedan. Men skulle inte smartare användning av ny teknik göra det möjligt att tidigt förutse vilka företag som passar just dina lokaler bäst.

”Till och med kunna förutse vilka som är på väg bort innan de själva har satt igång processen”

Ett intelligent system som minskar tiden en lokal står tom men som även ger helt nya insikter till er fastighetsägare. Inte i form av långa kalkylark eller tjocka rapporter. Istället presenterat via bilder, snygg grafik och fakta i en visuell presentation över flera fastigheter eller områden. Modernt helt enkelt.

“Varje arbetsställe har signaler som går att tolka och varje plats har unika attribut som sammantaget bildar ett DNA. Detta DNA och dessa signaler avgör om ett företag har behov av en plats eller ej.”

Ett användarvänligt verktyg som visualiserar.

Vi tror att ni vill veta mer, ha bättre beslutsunderlag. För att kunna åstadkomma detta visar vi nulägen, trender, stadsdelars förändring över tid byggt på både känd och nya data från egenutvecklade logaritmer. Kort och gott ett smart digitalt system som effektiviserar alla delar av fastighetsbranschen oavsett om du arbetar med ägande, förvaltning, analys eller uthyrning.

Vi ser fram emot att höra era tankar, berättelser, framgångscase eller problem. Ta gärna kontakt med oss så kanske vi kan lära av varandra. Hoppas att vi ses snart.

Vill du veta mer om oss och våra tjänster?